Bruk av oppblåsbare påskepynt
Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Bruk av oppblåsbare påskepynt

Bruk av oppblåsbare påskepynt

2023-03-13
Oppblåsbare dekorasjoner er en populær og morsom måte å dekorere hjemmet eller hagen på for den skumle ferien. Det er mange forskjellige typer oppblåsbare dekorasjoner tilgjengelig, inkludert spøkelser, hekser, gresskar og mer.
En av fordelene med oppblåsbare dekorasjoner er at de vanligvis er veldig enkle å sette opp. De fleste gummibåter kommer med en innebygd vifte som blåser opp dekorasjonen på bare noen få minutter. Når den er blåst opp, vil dekorasjonen holde seg oppreist og på plass, og skape en festlig og iøynefallende visning.
En annen fordel med oppblåsbare Halloween-dekorasjoner er at de vanligvis er veldig slitesterke og tåler en rekke værforhold. De fleste gummibåter er laget av kraftige materialer som tåler vind, regn og til og med snø, noe som gjør dem til et flott alternativ for utendørs dekorasjon.
Når du handler etter oppblåsbare Halloween-dekorasjoner, sørg for å velge dekorasjoner som passer til størrelsen på hagen eller hjemmet ditt. Du bør også se etter dekorasjoner som passer til din personlige stil og smak, enten du foretrekker søte og vennlige dekorasjoner eller skumle og skumle.
Oppblåsbare Halloween-dekorasjoner kan være en morsom og enkel måte å legge til litt festlig stil til hjemmet eller hagen din i Halloween-sesongen.

Produktinformasjon:
Høyde: 180 cm (6 fot)
Luftblåser: 0,8A
Adapter: 1000mA
Led: 4 pads (12 LED-lys)
Ledning: 2 meter
Bakkeinnsatser: 4 stk
Tau: 2 stk
Utseende design: Denne 6 fots oppblåsbare kaninen kommer med 4 LED-injeksjonsputer (inkluderer 12 LED-lys) innebygd. Påskehoppebåtene tente nydelig kaninstativ med gulrot og egg når de var oppblåst. Den legger til et iøynefallende midtpunkt til din sesongbaserte ferieoppsett, nyt ferien med familien din og spre mye lykke til nabolagene dine.
Utmerket håndverk: Den 6 fots oppblåsbare stående kaninoppblåsbare er laget av vanntett og brannsikker polyester av god kvalitet, den overlegne sømmen forbedrer holdbarheten til den oppblåsbare juledekorasjonen. Denne nøtteknekkeren har også en kraftig luftblåser for kontinuerlig luftstrøm å blåse opp dekorasjonen.
Størrelse og komponenter: Størrelsen på 6 FT høy Bunny oppblåsbar er fantastisk for utendørs dekorasjon. Du trenger ikke å bekymre deg for at denne 6 FT kanin påskeoppblåsbare vil fly avgårde med vinden. Ved siden av blåser og oppbevaringspose, tester vi innsatsen og tauene for å feste til treet eller bakken.
Installasjon og forholdsregler: Blåseren med en 6,5 FT strømledning som betyr at du kan plassere den hvor som helst i hagen din. Easter oppblåsbare er enkle å installere, bare plugget inn og den innebygde viften i den kan blåse seg opp umiddelbart. dessuten, ikke glem å glide opp den nedre glidelåsen/glidelåsen nedre glidelåsen for å tillate luftlekkasje, ellers åpne glidelåsen for rask utblåsing.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.