Oppblåsbare herligheter: Skap en finurlig jul med oppblåsbare dekorasjoner
Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Oppblåsbare herligheter: Skap en finurlig jul med oppblåsbare dekorasjoner

Oppblåsbare herligheter: Skap en finurlig jul med oppblåsbare dekorasjoner

2023-06-30
Høytiden er en magisk tid fylt med glede og undring, og hvilken bedre måte å skape en snodig jul enn med oppblåsbare dekorasjoner? Oppblåsbare herligheter kan legge til et snev av moro og lekenhet til ferieinnredningen din, få hjemmet ditt til å skille seg ut og bringe smil til alles ansikter. Her er noen ideer og tips for å inkorporere oppblåsbare dekorasjoner i juleoppsettet ditt:
1. Velg et tema: Velg et tema for julepynten din som stemmer overens med den lunefulle atmosfæren du ønsker. Enten det er et vinterland, julenissens verksted eller et godteriland, vil det å ha et sentralt tema hjelpe deg med å koordinere de oppblåsbare dekorasjonene dine og skape et sammenhengende utseende.
2. Oppblåsbare tegn: Start med å inkludere oppblåsbare tegn i skjermen. Tenk på julenissen, reinsdyr, snømenn, pingviner, pepperkakemenn eller til og med elskede karakterer fra feriefilmer. Disse oppblåsbare figurene kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge de som passer best til rommet ditt.
3. Gigantiske ornamenter: Oppblåsbare ornamenter kan være et fantastisk tillegg til din lunefulle juledekorasjon. Overdimensjonerte kuler i livlige farger og mønstre kan umiddelbart forvandle utendørs- eller innendørsområdet til et festlig eventyrland. Heng dem fra trær, plasser dem i hagen din, eller bruk dem til å lage et iøynefallende midtpunkt.
4. Oppblåsbare snøkuler: Gi liv til fortryllelsen til snøkuler med oppblåsbare versjoner. Disse herlige dekorasjonene inneholder ofte vinterscener, julekarakterer og virvlende "snø" inni. Plasser dem på plenen eller verandaen for å fengsle besøkende og skape en magisk atmosfære.


Produktinformasjon:

Høyde: 180 cm (6 fot)

Luftblåser: 0,8A

Adapter: 1250mA

Led: 5 pads (15 LED-lys)

Ledning: 2 meter

Bakkeinnsatser: 8 stk

Tau: 4 stk

【Utseendedesign】 The Christmas Inflatable Nativity Scene.it kommer med 5 LED-injeksjonsputer (inkluderer 15 LED-lys) innebygd. Julens oppblåsbare julekrybbe er en utmerket dekorasjon, som passer både innendørs og utendørs. Spesielt i julenatten kan den opplyste disco-nissen skape en rik julestemning og gjøre festen din mer interessant

【Utmerket håndverk】 Den oppblåsbare julekrybben er laget av 190 T vanntett og brannsikker polyester av høy kvalitet. Den utmerkede sømmen forbedrer holdbarheten til julekrybben som blåser opp dekorasjoner for å sikre mange års bruk. Denne oppblåsbare buen har også en innebygd blåser i premium ABS-plast. Bare plugg den inn og det tar ikke lang tid, så vil du se en bedårende dekorasjon i hagen din.

【Størrelse og komponenter】 Størrelsen på  6 FT lang Disco Christmas oppblåsbar julenisse under buen er fantastisk for utendørsdekorasjon. I tillegg, med tanke på situasjonene med vind og snøvær, har vi nøye lagt til den innebygde sandsekken, 4 tau og 8 bakkestaker for å gjøre den stabil og solid

【Installasjon og forholdsregler】 Blåseren med en 6,5 FT strømledning som betyr at du kan plassere den hvor som helst i hagen din. Oppblåsbare Nativity Scene oppblåsbare er enkle å installere, bare koblet til, og den innebygde viften i den kan blåse seg opp umiddelbart. Fest deretter den oppblåsbare dekorasjonen ved bakken og sørg for at den er festet på bakken.

Den lette vekten til julepynten gjør at brukerne kan bære den til alle destinasjoner. Med glidelåsdesignet er det praktisk å tømme luften i løpet av få minutter. Og så kan du rulle den sammen og oppbevare den i et skap eller hjørne for neste bruk.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.