Hvordan setter du opp og sikrer sprengningsdekorasjoner på hage for å sikre at de holder seg på plass under alle værforhold?
Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvordan setter du opp og sikrer sprengningsdekorasjoner på hage for å sikre at de holder seg på plass under alle værforhold?

Hvordan setter du opp og sikrer sprengningsdekorasjoner på hage for å sikre at de holder seg på plass under alle værforhold?

2024-01-01
Riktig oppsetting og sikring av oppblåste hagedekorasjoner er avgjørende for å sikre at de forblir stabile under alle værforhold. Her er en steg-for-steg guide:

Velg en egnet plassering: Vurder synligheten og estetikken til potensielle steder, med tanke på hvordan gummibåten utfyller det generelle landskapet. Prioriter områder med god drenering for å hindre at vann samler seg under regn.

Rydd området: Gjennomfør en grundig skanning av installasjonsstedet, fjern eventuelle potensielle farer som steiner, greiner eller skarpe gjenstander som kan punktere gummibåten. Etabler en klar grense rundt gummibåten for å avskrekke folk fra utilsiktet å forårsake skade.

Se etter værforhold: Vær på vakt med værmeldinger, ta hensyn til vindhastigheter, nedbør og temperatursvingninger. Følg strengt produsentens retningslinjer angående akseptable værforhold for oppsett; unngå ekstreme temperaturer eller ugunstig vær.

Sikre tjorer og ankre: Gjør deg kjent med de spesifikke ankerpunktene på oppblåsbare båten, og sørg for at de er i optimal stand. Invester i værbestandige materialer av høy kvalitet for tjorer og ankere for å forbedre den generelle holdbarheten.

Drivstaker eller bakkeankere: Velg staker eller bakkeankere som er skreddersydd for overflatetypen (myk jord, hard mark eller asfalt). Bruk en hammer eller hammer for å drive stokkene kraftig og sikkert ned i bakken, og sørg for at de er tilstrekkelig dype for stabilitet.

Bruk sandsekker eller vekter: Velg spesialbygde sandsekker designet for forankring av gummibåter, og fordel vekten jevnt over ankerpunkter. På harde overflater, bruk kraftige vekter eller sandsekkalternativer konstruert for stabilitet uten å forårsake overflateskade.

Fest tjorene sikkert: Fest tjorene metodisk til de angitte forankringspunktene på gummibåten, og følg nøye produsentens instruksjoner. Bruk pålitelige og robuste klips eller festemidler, som sikrer en stødig forbindelse mellom gummibåten og ankrene.

Blås opp i henhold til instruksjonene: Se nøyaktig til inflasjonsretningslinjene gitt av produsenten for å forhindre overoppblåsing, en faktor som kan belaste sømmer og redusere den totale levetiden. Bruk en egnet og godt vedlikeholdt blåser, og sørg for at den oppfyller kravene for å oppnå anbefalt inflasjonsnivå.

Overvåk værforhold: Opprett en omfattende protokoll for kontinuerlig værovervåking gjennom hele oppsettet. Utpek en ansvarlig person for å vurdere væroppdateringer i sanntid og ta umiddelbare beslutninger angående deflasjon og midlertidig lagring under ugunstige forhold.

Inspiser og vedlikehold regelmessig: Utfør hyppige, grundige inspeksjoner av gummibåten for å identifisere tegn på slitasje, skade eller lekkasjer. Etabler en systematisk vedlikeholdsplan som omfatter kontroller av tjorer, ankre og generell strukturell integritet. Løs eventuelle problemer umiddelbart for å forhindre forverring.

240 cm oppblåsbar disco-nisse under buen (led-lys)
240CM Christmas inflatable disco santa under arch (led lights)

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.